“Pa burrin…”, Adelina Tahiri tregon se e ka refuzuar ftesën e “Big Brother”

Së fundmi, Adelina Tahiri ka realizuar një bisedë virtuale me ndjekësit e saj teksa momentalisht po qëndron në Vjenë.

Ndër të tjera, ajo zbuloi se i ishte propozuar që të ishte pjesë e shtëpisë së famshme, “Big Brother VIP”.

Për disa arsye që ajo i ndau me ndjekësit e saj në Instagram, nuk kishte mundur të pranonte të qëndronte e mbyllur në shtëpinë e vëzhguar nga kamerat 24h.

“Realisht kam pas propozim! Po arsyeja pse nuk kam pranuar është sepse për psikologjinë e djalit nuk do të ishte shumë e shëndosh mos të isha afër tij për 3 muaj kur ati më të shumti i nevoitem! Të isha në një situatë tjetër ndoshta edhe po. Ps. Dhe pa burrin zdo bëja dot ka 3 jave qe se kam pa e po vuaj! E lerë 3 muaj”, shkroi ajo në përgjigjen e saj.