Ministri i Punëve të Jashtme dhe njëheri edhe zëdhënës i BDI-së, Bujar Osmani në ClickPlus në TV21, foli edhe për vendimin e deputetit Kastriot Rexhepi i cili nuk shkoi në Kuvend të votojë rrëzimin e Qeverisë të enjten e 11 nëntorit. Mes tjerash Osmani tha është e rëndësishme që në kohën e duhur të jesh në anën e duhur të historisë!