Ministri i Jashtëm, Bujar Osmani, në një konferencë për shtyp tha se trupat e viktimave duhet të mbërrijnë javën që vjen. Ndërsa të lënduarit planifikohen që nesër të transferohen 2 të mbijetuarit e parë, më 28 nëntor dy të tjerë, më 1 dhjetor edhe të tjerët. Fillimisht të lënduarit do të shtrohen në spitalin e Shkupit për kontroll dhe pastaj do të transferohen nëpër shtëpitë e tyre.