Tragjedia e cila ndodhi në mbrëmjen e sotme, la të vdekur dy nxënës dhe shoferin e autobusit.


Të afërmit e viktimave të cilët humbën jetën në këtë tragjedi kanë bërë postime prekëse në Facebook.

Një familjare ka shkruar se nxënësja është e afërmja e saj.

“O Zot, nuk mundem as të besoj as të imagjinoj që kjo ndodhi sot, vajza e dajës tim Florim, vajza e dajës tim i cili me plagë lufte në trup e tash me plagë të përjetshme në zemër, DAJËS TIM QË NË LIRIIIII, PËR T CILËN DHA PJESË TË TIJ TI NDODHË KJOOO PLOTËSISHT E SHOKUAR”, ka shkruar ajo.