Agim Nuhi, nga Bashkimi Demokratik për Integrim, ka thënë në “Rruga Drejt” se qeveria është legjitime dhe i ka numrat.


Nuhiu, po ashtu ka paralajmëruar se në ditët në vijim, do të ketë edhe rritje të mazhorancës.

“Qeveria është legjitime, numrat i ka dhe në ditët në vijim do të kemi edhe rritje të mazhorancës për të udhëhequr me institucionet e shtetit”, ka thënë ai.