Netflix ka lançuar uebsajtin e ri duke zbuluar shfaqjet dhe filmat e tij më të ndjekur televiziv. Squid Game është seriali më i shikuar ndonjëherë në platformë me 1.6 miliardë orë të shikuara brenda 28 ditëve të para nga publikimi. Deri më tani ka kaluar 9 javë në 10 shfaqjet më të mira në Netflix.


Vetëm në javën e fundit ai grumbulloi plot 42,790,000 orë të shikuara globalisht. Sipas metrikës së re, ‘ Red Notice ‘, me Dëayne Johnson, Gal Gadot dhe Ryan Reynolds, është shikuar për 148.7 milionë orë që kur debutoi më 12 nëntor në Netflix.