Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë nesër do të mbledhë kryesinë qendrore dhe ekzekutive për të shqyrtuar dhe vendosur ndaj dorëheqje së liderit të partisë, Zoran Zaev.

Këto mbledhje duhet të mbaheshin më 23 nëntor, por u anuluan për shkak të tragjedisë në Bullgari.