Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

KEDS-i ka njoftuar se gjatë dy ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa komuna.

Kjo për shkak të punimeve që do të kryhen nga ekipet e KEDS’it.

Lexo Edhe:
Njoftimi për ndërprerjet:

09.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bobi (kodi 40043002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rahoveci (kodi 30000015) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studençani (kodi 32000018) prej orës 08:00 deri ne ora 09:00

Vendet: Studençan, Doberdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së thyer.

3.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komuna Mamushë (kodi 30034005) prej orës 10:00 deri ne ora 11:00

Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e Ulët I, Serbica e Ulët II, Lagjja Medvec, Pompat e Ujit.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së thyer.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet LP 10kV Betonjerka në stabiliment Lisicë.

Trafostacionet që do mbesin pa tension:

TS 10/04 kV Zhazhi 1 (kodi 70000104028) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Zhazhi 2 (kodi 70000104029) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Vllahi (kodi 70000104030) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Vllahi e re (kodi 70000104031) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Zijaq (kodi 70000104032) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Dedi (kodi 70000104033) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Zabergj (kodi 70000104034) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Selac 1 (kodi 70000104035) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Selac 2 (kodi 70000104036) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Selac 3 (kodi 70000104037) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Maxher (kodi 70000104038) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Melenic 1 (kodi 70000104039) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Melenic 2 (kodi 70000104040) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Te Kulla Isa Boletini (kodi 70000104041) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Kulla Isa Boletini (kodi 70000104027) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Boletini (kodi 70000104044) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Lipa Rahovë e re (kodi 70000104006) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Mani Trans (kodi 70000104043) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Pompat e ujit (kodi 70000104042) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Lipë – Pompat (kodi 70000104007) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Zhazh, Vllahi, Zijaq, Ded, Zabergj, Selac, Maxher, Melenic, Boletin dhe Lipë.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

2.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shipoli (kodi 70000001) prej orës 07:15 deri në ora 08:00

Vendet: fshatrat: Shipol, Vaganicë, Vërnicë dhe Pirq.

Arsyeja: Kalimi i TS ABB nga LP-Shipoli në LP Fidanishtë (sanimi I kabllos së dëmtuar.)

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragabili (kodi 82082006) prej orës 10:30 deri ne ora 15:30

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave në largpërçues, pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bardhi i Madh (kodi 15018018) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë- Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive në LP 10 kV Bardhi i Madh.

10.11.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Parku 3 (kodi: 12000016127) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Parku 3.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Faruk Nura”Nura Group (kodi: 11000006247) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Nura group.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Norbert Jorkli (Novosellët) (kodi: 11000018091) prej orës 13:00 deri në ora 17:00

Vendet: Novosellët.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

4.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Lagjja e Spitalit 3 (kodi: 19000038178) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Lagjja e Spitalit

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

6.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Lagjja e Spitalit 3 (kodi: 19000038178) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Lagjja e Spitalit.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Beci (kodi: 80080010) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën linjën ekzistuese.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lluka (kodi: 53000003) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Lluka e Epërme 1 dhe Muçaj- Llukë.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Deçani (kodi: 53000009) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Deçan- qyteti, Deçan KEDS, Deçan Policia, Deçan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj dhe Carrabreg.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

10.11.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komogllava (kodi: 40000009) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Komogllava dhe Gërrlica.

Arsyeja: Për realizimin e kyçjes (urave) të tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banulla (kodi: 41000012) prej orës 09:00 deri në ora 10:30

Vendet: Banullë, Gllogoc, Gomnasellë, Llugagji dhe Pojatë.

Arsyeja: Shtrirjes së kabllos PPOO 4×240 mm2 të daljes 1 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

3.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

TS 10/04 kV PANORAMA SHARR SH.P.K (kodi: 40043004240) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS Panorama

Arsyeja: Kyçja e bazës së tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV LP Industrial – Kllokot (kodi: 61065005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshati Mogillë, një pjesë e Vitisë, te Zahirët, Tafa-benzin, Leo-com, Zefi BlindMlini-“Loni”, Migrosi, Erabi, Xhela-mobileria, Betonjerka, Gashi-P, Augustini-P, TSSH-betoni, Fabrika e Ujit-Natyral, Njazi Mjekra, Art-Projekt, Liridon Mustafa, Ridvan Aliagiq dhe Bujku.

Arsyeja: Zhvendosja trafostacionit 10(20)/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.