Para pak çastesh përfaqësues të MPB-së, nga sektori për Kriminalistikë teknike kanë vendosur ngjitëse që mbajnë vulën e këtij dikasteri informon Alsat.


Kjo nënkupton se pronari i këtij agjencioni duhet të paraqitet në këtë sektor për të sqaruar dilemat dhe çështjet e ngritura nga organet kompetente.