Ministria për Punë të Brendshme dje ka ndërmarrë kontrolle të intensifikuara në të gjithë vendin për të dënuar të gjithë shoferët që vozisin automjetet me shpejtësi më shumë që është e lejuar, me çka janë gjobitur 401 prej tyre.


“Prej tyre, 29 automjete udhëtonin me shpejtësi mbi 50 km/h më shumë se shpejtësia e lejuar dhe pesë automjete me shpejtësi edhe më shumë se 70 km/orë. Kështu, 230 shoferë e kanë tejkaluar shpejtësinë në vend të banuar, kurse 171 në vend të banuar”, njoftojnë nga MPB.

Nga atje thonë se kontrollet të intensifikuara do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim.