Moti gjatë ditës së nesërme do të jetë me reshje të kohëpaskohshme të shiut, posaçërisht në pjesët perëndimore të vendit. Në pjesët malore të vendit, reshjet do të jenë në formë të borës.


Temperatura minimale do të jetë në interval nga 2 deri 7 gradë celsius, ndërsa maksimalja nga 7 deri 11 gradë celsius.

Gjatë fundjavës në pjesët perëndimore të vendit reshjet do të ketë reshje shiut, ndërsa në pjesët malore pritet të formohet mbulesë bore.

Nga dita e nesërme do të ketë erë të përforcuar në drejtim jugor dhe kjo do të ndikojë në rritjen e temperaturave gjatë fundjavës.