Moderatori shqiptar Rezart Prifti ka befasuar me deklaratën e tij rreth femrave të showbizit.


Moderatori i “Armiku i Popullit” i është përgjigjur një pyetësori me disa pyetje të sikletshme ku kemi mësuar më shumë rreth jetës së tij personale.

-A mund të konsiderohet Rezi “armik i popullit” që nuk është martuar?

-Pse po të martohesh bëhesh mik i popullit… Që i vogël kam patur një liri ekstreme kjo më ka bërë ky që jam sot.

-A mund të konsiderohet “armike e popullit” ajo vajzë që ka lenë Rezin?

Për mua nuk ka rëndësi në një marrëdhënie më le apo të lashë.

Ke patur më shumë lidhje me vajza showbiz-i apo jo?

Kam patur shumë lidhje me vajza qytetare, showbizi e kam tentuar dy herë dhe ishte diçka e sikletshme, nuk dija ç’ti thoja. Është një show off i tmerrshëm.