Mitrevski: Të gjithë deputetët e LSDM-së qëndrojmë fuqishëm të bashkuar

Jovan Mitreski, koordinator i deputetëve të LSDM-së thekson se të gjithë deputetët japin përkrahje të parezervë dhe i mohojnë fuqishëm trillimet që i bën OBRM-PDUKM me të vetmin qëllim që të ushtrojë presion dhe të krijojë eufori joreale në opinion.

“Si koordinator jam në komunikim të vazhdueshëm me të gjithë deputetët e grupit parlamentar, por edhe me deputetë që veprojnë jashtë tij dhe janë në mbështetje të politikave progresive, politikave të përbashkëta që sjellin progres.

Të gjithë, fjalë për fjalë të gjithë, japin mbështetje të parezervë dhe mohojnë me forcë ndërtimet që bën OBRM-PDUKM me të vetmin qëllim që të ushtrojë presion dhe të krijojë eufori joreale në opinion.

Nga ana tjetër, marr informacione se disa nga deputetët që kanë firmosur dje për votëbesimin e qeverisë janë keqpërdorur dhe nuk janë të informuar saktësisht se me kë, pra me cilat parti të tjera në parlament kanë të ashtuquajturat qëllimi i përbashkët.

Me një fjalë abuzohen. Ne mbetemi të hapur dhe u bëjmë thirrje të gjitha forcave progresive demokratike dhe të gjithë deputetëve që janë për të ardhmen evropiane të vendit tonë, për drejtësi dhe progres ekonomik, të bashkëpunojnë dhe të qëndrojnë me përgjegjësi në anën e opsionit demokratik”, shkruan Mitrevski.