Mevlani: Dua një përballje me Ledjanën

Mevlani, ish-konkurrent i “Përputhen” ka treguar se do të dëshironte të kishte një përballje me Ledjanën, një tjetër ish-konkurrente me të cilën pati dhe një raport të shkurtër dashurie.


Mevlani ka treguar se nuk ka asgjë pa sqaruar nga edicioni në të cilin ka marrë pjesë megjithatë personi që do donte të kishte një përballje është Ledjana.

“Jam i hapur për çfarëdo lloj përballje. Do doja të kisha një të tillë me Ledjanën.”

Pyetjes nëse i ka ardhur ftesë nga produksioni për këtë përballje, Mevlani i është përgjigjur kështu: Akoma nuk na ka ardhur ftesa nga produksioni.