Menduh Thaçi: Unë s’du me dhanë dorëheqje Zaevi

Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi para Qeverisë aty ku do të mbahet takim i partnerëve të koalicionit tha se situata nuk është aq dramatike dhe se gjithçka do të rikthehet sikur ka qenë para dy tre javëve.

Ai tha se nuk do të lejojë që kryeministri Zoran Zaev që të jep dorëheqje dhe se ata mbesin pjesë e kësaj shumice.

“Përgjegjësitë janë të mëdha janë bërë shumë punë, ka shumë aleatë, nuk pres ndonjë ndryshim”, tha Thaçi,