Mehazi: Zoti na ruajt prej VMRO-ASH dhe LEVICËS

Për hajër e Zoti na ruajt prej partive nacionaliste VMRO-Levica-ASH në qeverinë e ardhshme të RMV-së!
Qytetarët i kuptojnë lojërat e partive politike, ama, një gjë dihet se koalicioni, LSDM-Besa-BDI, i kanë çuar proceset fqinjësore guximshëm përpara me Greqinë, duke ndërruar kushtetutën nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë Veriore, prej gjithë politikanëve maqedonas, kryeministri Zoran Zaaev, ka qenë më i përshtatshëm e më i dashur për shqiptarët e kësaj republike. Për hajër e Zoti na ruajt prej partive nacionaliste VMRO-Levica-ASH në qeverinë e RMV-së!