Muçiqi është martuar prej vitesh dhe është baba i lumtur i tre fëmijëve, që janë gëzimi i madh i familjes.


Albatriti është martuar në moshë të re, por duket të jetë mjaftë i dedikuar ndaj familjes dhe fëmijëve.

Bashkëshortja e tij, Egzona, që gjithashtu u bë nënë në moshë të re, i dedikohet mjaftë familjes, punës dhe vetvetes.

Egzona së fundi ka bërë ndryshimin e radhës në pamjen e saj, duke ndryshuar plotësisht modelin e flokëve. Balluket po u shkojnë mjaftë bashkëshortes së këngëtarit Albatrit Muçiqi.