Maya Jama ka treguar gjoksin e saj sensacional në një minifund të verdhë derisa ka bërë një video të nxehtë që e ka postuar në Instagram.


Maya Jama vazhdon të tregoj asetet e saj në rrjetet sociale.

E famshmja e mediave (27), ka bërë një numër ku tregon se çfarë gjoksi dhe këmbë seksi ka.

Video ka qenë e përcjellë me një muzikë e ku ajo vallëzonte bashkë me tingujt e këngës.