LSDM shtyn dorëheqjet e Zoran Zaevit

LSDM pas mbledhjes së sotme të Këshillit Qendror dhe Ekzekutiv ka vendosur që kreu i partisë njëherë edhe kryeministri, Zoran Zaev të prolongojë dorëheqjen. Nga LSDM thonë se ky vendim vjen pas procesit të ndjeshëm nëpër të cilin po kalon vendi.

“Partia njëzëri morri vendimin që kryetari i partisë dhe kryeministri ta prolongojë dorëheqjen për kohë të pacaktuar deri sa këto procese të normalizohen”, deklaroi Pero Kostadinov nga LSDM