Sipas informacioneve të fundit brenda partisë së Afrim Gashit, mësohet se tashmë ky subjekt politik është pjesë e Qeverisë dhe së shpejti ky informacion do të bëhet i ditur për publikun, shkruan tokasot.com


Qeverinë e re të RMV-së do ta përbëjnë LSDM, BDI, ALTERBATIVA DHE PDSH përfshirë këtu dhe deputetin Kastriot Rexhepi, kurse pritet kësaj shumice të re t’i bashkohet dhe një deputet i Alrancës për Shqiptarët.