Kujdestarja e vajzës që u vra sonte në rastin tragjik në Gllogjan, ka publikuar një fotografi të viktimës kur ishte maturante, duke e mallkuar dorasin.

M.C. gjithashtu ngushëlloi familjarët e të vrarëve në tragjedinë e sotshme.

Një autobus që transportonte nxënës nga Gjakova për në deçan, diku në mes të fshatit Shaptej dhe Gllogjan, është sulmuar nga të paktën një person i maskuar, ku si rezultat kanë vdekur 3 persona dhe një është plagosur.