Kishte shkuar në Stamboll për t’u bërë gati për dasëm, por nuk e priti muajin prill kur edhe e kishte të caktuar datën e martesës, e ndërsa tani po kthehet si kufomë.


Kjo është historia e trishtë e 23 vjeçares, Ajla Fera, njëra nga viktimat e aksidentit tragjik.

Kryefamiljari Idaver Osmani, ka humbur bashkëshorten dhe bijën, ai me dhimbje të thellë rrëfen kontaktet e tija të fundit me bashkëshorten dhe bijën dhe për boshllëkun që ato kanë lënë në jetën e tij.