Lulzim Ademi nga Broboniqi i Mitrovicës, ka rrëfyer për kohën kur ishte polic i Serbisë gjatë viteve të ’90-ta.


Burri i cili jeton në Novi Sad para 21 vjetëve ishte dënuar me 20 vjet burgim për vrasjen e bashkëkombasve të tij shqiptarë por në mars të vitit 2000 ai bashkë me disa serbë u arratis nga burgu.

Ademi thotë se nuk ka kryer krime dhe se e do shtetin e tij siç e quan ai Serbinë me të cilën krenohet.