Klubi “Shkëndija” dhe “Ballistët” dhuruan llampën 3D për nxënësit e shkollës fillore “Liria” në Tetovë

Klubi “SHKËNDIJA” në bashkëpunim me tifo grupin Ballistët dhuruan llampën relaksuese (3D) në një paralele të fëmijëve në shkollën fillore “Liria” në Tetovë.