Kjo vajzë ka ngjashmëri të madhe me Bora Zemanin

Dy vajza të reja u bënë pjesë e “Përputhen”, Xhevana, 20 vjeç dhe Efi, 25 vjeç.

Të dyja u prezentuan dhe dhanë informacionet e nevojshme për veten e tyre.

Xhevana: Unë jam Xhevana, 20 vjeç. Në radhë të parë është një eksperiencë e re për mua, kam pak emocione. Dua të kaloj sa më mirë, të shpreh pak veten time.

Efi: Unë jam Efi, jam 25-vjeç. Profesioni im është tatuatore dhe make up artiste.

Dy vajzat morën shumë komplimente nga djemtë.

Ndërsa, në rrjet Efi është komentuar për ngjashmëri me moderatoren Bora Zemani.