Kim Kardashian drejt zyrtarizimit të lidhjes me Pete Davidson

Kim Kardashian ngadalë “po bie” në grepin e Pete Davidson dhe “është e lumtur të pret çfarë do të ndodh tutje” me lidhjen e tyre

Ata së pari ishin lidhur kur ajo ishte e ftuar muajin e kaluar në emisionin “Saturday Night Live”.

Tani, raportohet se Kim Kardashian “ka rënë në dashuri me humoristin Pete Davidson (27), pasi që ata po zhyten edhe më shumë në lidhjen e tyre”.

Ylli 41 vjeçar i televizionit “ka kaluar një kohë kaq të mirë” në lidhjen e saj me humoristin dhe burimet kanë thënë për US Weekly, duke u thirre në shoqërinë e rrethin e ngushtë të Kim “që ajo është e lumtur me në fund pas ndarjes me burrin e saj Kanye West”.