Në mbrëmjen e së premtes tre persona kanë mebtur të v raarë në Gllogjan të Decanit.

Një autobus që po transportonte nxënës është suImuar me aarmë zjjarrë ku ka mbetur i vaarë shoferi dhe dy të tjerë.

Tashmë janë ka siguruar emrat e viiktiimave.

Ata janë; Gani Gjokaj – shoferi, L. Hamzaj dhe G. Mustafaj dhe shoferi i autobusit, Gani Gjokaj,