Deputeti Kastriot Rexhepi në konferencën e sotme për shtyp deklaroi se vullnetarisht është strehuar gjatë ditës së enjte. “Jam i qetë dhe me ndërgjegje të qetë pasi u rreshtova në anën e duhur”, tha mes tjerash Rexhepi

Konferencen per media te Kastriot Rexhepit mund ta ndiqni ne kete VIDEO.