Donjeta Kasumi (emri i vërtet) e cila bëri zhurmë në estradën shqiptare me vallzim në klubet e natës e provoj vetën edhe në muzik disa herë.


Së fundi, Kallashi ka postuar një fotografi në llogarinë e saj “Instagram”, e që ka marë mbështetje të madhe nga ndjeksat e saj.

Në bazë të imazheve që ka shpërndarë edhe në InstaStory po flitet se artisten nuk do e shohim më në klube të natës duke lënë të kuptojmë se ndoshta do të ketë një riktim në muzikë pasi ajo ka disa bashkëpunime të cilatjanë pritur goxha mirë.

Por, çfarë fshihet pas imazheve ku duket e veshur mjaft simpatike dhe nuk ngjanë me një veshje nate mbetet të shihet çfarë do të zbulojë.