Prokurorët Publik bullgar sot nga Prokurori Publik i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Lubomir Joveski do t’i marrin materialet lidhur me hetimin dhe identifikimin e viktimave të aksidentit të 23 nëntorit në autostradën “Struma”, ku për pasoj 45 persona mbetën të vdekur dhe 7 të lënduar.


Dorëzimi i materialeve, siç bëjnë të ditur nga Prokuroria Publike, do të bëhet sot në ora 11:00 në hapësirat e Prokurorisë Publike të Maqedonisë së Veriut.