Prokurori publik i shtetit, Ljubomir Joveski, sonte në “Click Plus”tha se ka informacione që autobusi i djegur nga aksidenti tragjik në Bullgari ishte i treti në kolonën prej katër autobusësh, transmeton TetovaSot.


Ai shton se ka informacione që autobusi ka qenë i fundit në radhë dhe e njëjta gjë do të përcaktohet me autoritetet bullgare.