Jabollçishtë e Epërme: Gruaja rreh tre burra

Një grua nga fshati Jabollçishtë e Epërme ka rrahur tre burra me shkop.


L.Z. (44) dje është përleshur me tre persona në shtëpinë e tyre. 49-vjeçari S.Z. rastin e ka raportuar në polici, dhe ka deklaruar se përveç tij, gruaja kishte sulmuar edhe H.Z.(35) dhe S.Z. (71).

“Pas dokumentimit të plotë të rastit do të dorëzohet raport përkatës”, njofton MPB.