Nëpunësit e Drejtorisë gjenerale për luftë kundër krimit të organizuar pas marrjes së sinjalit, kanë arrestuar mashkull nga Sofja në lidhje me aksidentin tragjik të autobusit në Struma, në të cilën kanë humbur jetën 45 persona, ndërkaq janë lënduar 7 të tjerë, ka njoftuar Ministria e Punëve të Brendshme në Bullgari.


Mashkulli në Facebook ka publikuar komenti që lidhen me incidentin, jashtë normave morale dhe etike.
Materialet janë denoncuar në Prokurorinë e qarkut në Sogje për veprën penale në bazë të nenit 462 të Kodit Penal – shpërndarjen të urrejtjes në baza nacionaliste nëpërmjet sistemit elektronik.