Moderatorja dhe bukuroshja e ekranit të televizionit, ka pasur një mesazh për të gjithë sot me anë të disa fotografive në Instagram


Moderatorja dhe bukuroshja, Elita Rudi ka ardhur me një mesazh të fortë sonte në rrjetet sociale.

“Familja! Një botë e vogël krijuar nga dashuria”, ka shkruar ajo buzë një seti fotografik bashkë me burrin e saj Gjiko dhe dy fëmijët, Zëri dhe Bota.