Ka nisur në Elbasan mbledhja e 7 e përbashkët mes dy qeverive të Shqipërisë dhe Kosovës në Elbasan. Në këtë mbledhje priten të firmosen disa marrëveshje mes dy shteteve


Mbledhjen e nisi Rama i cili tha se “Do kishim dashur t’iu prisnim me diell por shpresoj që gjithë ky shi dhe gjithë këto pika që kemi mbi kokë të jenë shi që të jemi bashkë. Ky është takimi i shtatë mes dy qeverive dhe sot mblidhemi pas një viti sfidues për shkak të pandemisë”.

Në fjalën e kryeministri të Kosovës, Albin Kurti, ai tha se në këtë shi në Kosovë e kemi bereqet.

I nderuar kryeministër i Shqipërisë, zotëri Edi Rama, i dashuri Edi, të nderuar ministra të Qeverisë së Shqipërisë dhe Qeverisë së Kosovës, ne shqiptarët jemi njerëz optimistë, edhe kur dita nuk është me diell dhe bie shi, themi të jetë me bereqet, tha Kurti.

Ndërkaq, bëjmë të ditur se për ndryshe nga herat e tjera, ku tryeza ishte e rrumbullakët kësaj here ishte më ndryshe.