Grubi tregon se kush mund t’i bashkohet shumicës parlamentare!

“Mbështetja e ndaj Qeverisë është rritur dhe është më e madhe se që ishte në fillim të kësaj Qeverie”, ka deklaruar zëvendëskryeministri i parë nga radhët e BDI-së, Artan Grubi.

“Populli është me këtë shumicë parlamentare dhe të gjithë ata që i përkrahin këto vlera të cilat i udhëheqim të gjithë bashkërisht, janë sigurisht të mirëseardhur”, tha Grubi.