Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashëksive, Artan Grubi, ka publikuar në rrjetin social Facebook një postim me mbishkrimin “Grubi: Dibra, ça bone?”.


Ky postim i Grubit erdhi pas fitores së madhe të BDI-së dhe Hekuran Dukës në Dibër. BDI tani ka fituar 11 komuna në këto zgjedhje lokale. Më shumë se çdo parti tjetër shqiptare në RMV.