Gjykata Administrative vendos nuk ka rivotim në Zhelinë

Gjykata Administrative pranoi padinë e Lëvizjes Besa e cila paditi vendimin e KSHZ per rivotim ne vendvotimin 2107 ne Zheline.


Gjykata Administrative vendosi ne favor te paditësit Lëvizjes Besa dhe konfirmoi rezultatin zgjedhor paraprak ku ka fituar kandidati i Lëvizjes Besa, Blerim Sejdiu.