Ministria e Punëve të Brendshme njoftoi se gjatë ditës së djeshme ka vazhduar me aksionet e përforcuara në fushën e komunikacionit.


“Në territorin e Bashkisë së Shkupit janë shqiptuar 107 masa prej të cilave 32 janë për tejkalim shpejtësie, 12 pvr vozitje pa leje, dy për vozitje pa leje, dy për kalim në të kuqe, një për vozitje nën ndikimin e alkoolit, dy për përdorim të telefonit, dy për motoçiklistët dhe 12 për këmbësorë”, thuhet në njoftimin e policisë.

Aksionet të këtilla do të ketë edhe gjatë ditëve të ardhshme.

“U bëjmë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë rregullat në mënyrë që ta risim sigurinë në komunikacion”, thuhet në njoftimin e policisë.