Elita Rudi dhe Gjiko janë një ndër çiftet më të preferuar të showbizit shqiptar. Ata janë njëherazi dhe shumë aktiv në rrjetet sociale, ku ndajnë herë pas here momente të ndryshme me dy fëmijët, Botën dhe Zërin.


Së fundmi, Elita ka realizuar një intervistë virtuale me ndjekësit e reperit në Instagram, duke iu përgjigjur disa pyetjeve pikante.

Mes të tjerave, një ndjekëse i shkruan: “A na fal mu e Gjikon që të ka tradhtu?”

Moderatorja e mori me sportivitet pyetjen teksa Gjiko u përgjigj “Thuaji hallall iu qoftë!”.