Komisari kryesor për siguri nga zjarri dhe mbrojtje të popullatës, Nikollaj Nikollov, për NOVA TV ka deklaruar se gjendja e të mbijetuarve në aksidentin rrugor në autostradën “Struma” është stabile. Ata janë vendosur në spitalin “Pirogov” në Sofje.