Gili ka zgjedhur që të rinohet kohëve të fundit


Këngëtarja Gili, e njohur për muzikën e saj gjatë viteve 90-ta, ka zgjedhur që të rinohet sa më shumë, tani pasi është mbi moshën 50 vjeçare.

Gili ka postuar një foto ku është rregulluar për xhirime të Vitit të Ri derisa ajo duket porsi një Harley Quinn apo Marilyn Monroe.

Ndoshta, kjo edhe për atë se këto personazhe janë të afërta me grimere dhe shpesh merren si shembuj në grim.

Megjithatë, një gjë është e sigurt! Gili duket si një çikë e re në këtë foto.