Gazetarja e njohur e RTK-së kritikon ashpër Ilir Shaqirin e Naim Abazin: “Na kanë lodhë b…, artista që shfrytëzuan djersën e diasporës”

Gazetarjae njohur kosovare, Laura Krasniqi ka kritikuar dy këngëtarët, Ilir Shaqirin dhe Naim Abazin.
Sipas saj, disa artistë shfrytëzuan dëshmorët për përfitime të tyre personale.

“Na kanë lodhë B… qita primitiva që thirren në emër të atyre që kanë dhënë jetën për vendin! Artista që shfrytëzuan djersën e diasporës piii mundim mi pa hala në skenë”, ka shkruar ajo në një postim në Instagram.