Gazetari nga Bullgaria, Ivan Knçev sonte në “Click Plus” në TV21 theksoi se ai ishte ndër të e parë që kishte mbërritur në vendin e aksidentit të autobusit nga Maqedonia e Veriut. Knçev thotë se në ato momente autoritetet bullgare njoftuan për shpëtimin edhe të një personi.


“Dëshmitë e të plagosurve që ndodhen në spital, pasi kanë zbritur nga autobusi, kanë vërtetuar se ishin tetë persona, por vetëm shtatë prej tyre janë në spital. Për njeriun e tetë nuk dinë as autoritetet bullgare dhe as ato maqedonase, ai nuk është regjistruar askund. Ajo që ne kemi mundur të zbulojmë është se gjoja Shaip Nauf al-Salah, me siguri ai është njeriu i tetë”, thotë Knçev.