Fotografia e rrallë e vitit 1991, Hashim Thaçi, Ramiz Lladrovci dhe veprimtarët tjerë të LPK-së


Veprimtaria atdhetare në vitet e ’90-ta, shquhej për veprimin në fshehtësi kundër okupatorit serb.

Në një foto të papublikuar deri më tash e mbledhjes së Lëvizjes Popullore të Kosovës, e vitit 1991, shihen Hashim Thaçi, Ahmet Haxhiu, Mehmet Hajrizi, Hidajet Hyseni, Ramiz Lladrovci, Azem Syla, Gani Syla, Sabit Veseli, Halil Selimi, Sadik Ademi dhe atdhetarë të tjerë.