Filipçe: Nuk mendoj për dorëheqje

Ministri i Shëndetësis, Venko Filipçe nuk mendon për dorëheqje pas ngjarjeve në LSDM.

“Jo, nuk mendoj në atë drejtim”, u përgjigj shkurt Filipçe.

Në pyetjen nëse dikush do të merr përgjegjësi morale dhe penale për tragjedinë në spitalin modular të Tetovës, Filipçe tha se kjo është çështje e Prokurorisë.