Pas takimit të ministrit të Shëndetësisë Venko Filipçe dhe përfaqësuesve të Lidhja e Sindikatave, ministri tha se të gjitha propozimet e sindikatës do të diskutohen në seancën e nesërme të Qeverisë.


“Biseduam për disa nga propozimet e tyre, çfarë kërkuan përfaqësuesit e sindikatës, do të shqyrtohen nesër në seancën e Qeverisë, masa nga momenti i miratimit vlen pas 15 ditësh për arsimimin e anëtarësimit sindikal, t’i jepen dy ditë të paguara ditën e vaksinimit dhe të nesërmen, dhe kërkesa e fundit është ata që nuk duan të vaksinohen dhe testi PCR që duhet të bëhet jo me shpenzimet e tyre, por me shpenzimet e punëdhënësve. Të gjitha këto propozime do t’i diskutojmë në seancën e nesërme të Qeverisë”, tha ministri Filipçe.