Këngëtarja Enca Haxhia ditë më parë ka humbur një person të dashur të familjes.


Enca ka njoftuar në rrjetet sociale për vdekjen e gjyshit të saj.

“Gjyshi im i mrekullueshëm, artist në shpirt dhe vepra, të dua dhe do të kujtoj gjithmonë”, ka shkruar këngëtarja.

Tutje Enca shkruan se gjyshi i saj ka qenë fansi dhe kritiku numër 1 i saj.