I.J mësimdhënës në shkollën fillore të mesme të ulët “Anton Zako Çajupi” ka sulmuar fizikisht dy nxënës të kësaj shkolle.


Nga pamjet e siguruara nga “Jepi zë”, Jashari shihet i nervozuar në klasë teksa godit brutalisht dy nxënës.

I njëjti dëgjohet duke iu drejtuar me ton të lartë dhe shihet mjaft i nervozuar.

Ndryshe, muajt e fundit janë evidentuar disa raste të dhunës në shkollat e Mitrovicës.

Si rrjedhojë Policia e Kosovës ka kryer kontrolle në disa shkolla dhe ka sekuestruar disa thika dhe drogë.