Me rastrin e ditës së alfabetit kryetari i komunës së Çairit bashkë me kryetarin e Komunës së Likovës, Erkan Arifin sot qëndruan për vizitë zyrtare në Komunën e Preshevës, ku takuan kryetaren e saj zonj.Ardita Sinani.‘ Gjatë kësaj vizite që përkon edhe me 113 vjetorin e Ditës së Alfabetit, me zonj. Sinani sikurse edhe me nënkryetarin e Preshevës, z.Ragmi Mustafa biseduam për thellimin e bashkëpunimit të mëtejmë mes komunave tona.Konstatimi i përbashkët ishte se komunat tona kanë shumë mundësi dhe kapacitet që bashkërisht të punojnë në projekte që do të jenë tejet të mirëseardhura për banorët tanë.Gjithashtu shkëmbyem edhe informatat se procedurat rreth binjakëzimit të Preshevës dhe Çairit janë drejt përfundimit dhe shumë shpejt edhe ky binjakëzim do të zyrtarizohet.Ndryshe, kjo është vizita e parë e imja jashtë vendit pas rizgjedhjes për kryetar të Komunës së Çairit’ shkruan Ganiu.